Cum sunt fan aplicații utile mi-am instalat și eu treaba de mai sus.

Lăsând la o parte faptul că te coafează cu ratinguri de genul Enthusiast dacă ești la capitolul novici spre Passionate, daca ești shopaholic mai ceva ca iubita dvs, aplicația în sine e un spendtracker. Tot ce trebuie să faci e să nu uiți să-ți scanezi fiecare bon pe care-l primești la orice achiziționare, fie că e food, fie că sunt șosete colorate, iar aceasta strânge pentru tine punctele câștigate de pe urma tăiatului cu cardul.

Alt lucru util e că te ajută să găsești repede magazinul pe care-l cauți, invitându-te, totusi ca în prealabil să îți descarci și harta Băneasa Shopping City. Treaba de 2015, Mișule, nu glumă.

Astfel, tot prin aplicație ai noutăți, reducerile apărute prin magazin cât și programul fiecăruia. Ce e cool e că aplicația, deși lansată cu ocazia campaniei Moșului-care-nu-e-tocmai-moș, #cinezicecămoscrăciunemos, va fi utilă și după.

So, download the app, scanează-ți bonurile și adună-ți punctele. Cine știe pe ce reduceri substanțiale pui mai apoi mânuța 😉 sau ce premii cool câştigi la tombola de Crăciun.

Că tot auzim de febra, acea forfotă specifică celor câteva zile de cumpărături, aflați că există puncte cheie, 3 la număr, unde Băneasa Shopping City te ajută să-ți împachetezi cadourile. Absolut gratuit.

So, în cazul în care te-am făcut curios, găsești aplicația atât pe iOS cât și pentru Android.

Spor!