‘Ideile bune vin la coadă la pită’ era vorba unui amic. Încerca o paralelă cu momentul evrika al fiecăruia dintre noi, când nevoia te face inventiv. Personal cred că ideile bune și creative vin fie din încercarea de a veni cu o soluție mai practică, fie cu reușita unui îndelung demers artistic, al fanteziei și creativității puse-n scenă.

Dar, fie că e prima variantă sau a doua, avem nevoie de idei creative, de produse nebune și de invenții care să ne bucure. Chiar dacă vorbim de tehnologie super avansată sau de o banală ‘reinventare a roții’, mințile luminate de becul aprins al ideii geniale sunt mai fericite, descrețesc frunți și bucură ochiul.

Chiar dacă vorbim de o reinventare a unor produse de bază sau de înțelegerea unor nevoi, creativul s-a diferențiat întotdeauna. Omul creativ e mai uman, mai cald,  mai empatic. Mai capabil să traducă nevoia și de la o vreme să schimbe în bine mediul din jurul său. #maibinealtfel.

De la o reinterpretare la o soluție, asta cred că a premiat și a cautat să inspire mai departe concursul #Maibinealtfel. De la o tabletă ce se transformă-n laptop și invers, la un întreg arsenal de idei frumoase, unele geniale.

Concursul destinat ideilol altfel s-a încheiat, Lenovo alegând câștigătorii.

Câștigătorii au fost premiați cu un laptop Lenovo Yoga 500 pentru locul I, un telefon Vibeshot S1 pentru locul II și o tabletă Yoga 3 pentru locul III. În spate însă rămân și altele care merită cel puțin aplaudate.

‘Ideile bune vin la coadă la pită’ sau în trafic. Sau în somn. Important e să vină. Să le provocăm.