făcui ochiuri mari prin oraș. 2 pe față, unul pe dos 😉

Prin OxygenPR și Porsche Romania avui parte de una din invențiile firmei pornite de conu Emil prin 1850. Ei, și cum sunt un norocos (sau un bun viitor taximetrist) nu doar că am participat la citibreak-ul ad-hoc organizat de OxygenPR, dar l-am și câștigat. Cu un copilot năzdrăvan, la bordul unui CitiGO am purces prin oraș, rupând bariere după bariere. Cea a gândului, a sunetului, iar mai apoi, chiar a luminii!!!

Copilotul meu, Madam Cristina Bazavan, nu doar că-mi citea curbele mai ceva ca Dan Dobre, șoptitorul campionului Vali Porcișteanu, dar reuși să răpună inventica samsungiană, apoi și aplicația FB a concursului. Non ti preocupare, ne-am descurcat și fără!

Aventura urbană CitiGO avu 4 parți. 3 mai mici, una mai mare, iar ultima, și mai mare! Mare și deschisă, albă, numa bună de vremuri caniculare. După ce am luat startul de la spray-ul Porsche, de la bordul bolidului, a cărui herghelie de 75 căluți inghesuiți într-un litru mi-au nescârțâit cauciucele, am strătătut cu muzica la maxim tot orașul.

Škoda noastră galbenă mă făcu tare interesant prin trafic. Adevărul e că la 10 mașini identice privirile se cam abat asupra șarpelui colorat. Iar cănd ne detașarăm de pluton, fuseserăm cu atât mai importanți!

Mașinuța e demnă de oraș. Parcurge frumos, nu se dă bătută de la un demaraj în semi-trombă, iar jucăria de pe bord, adică GPS-sul, te ajută să îți vezi de drum. Ba mai mult, toată mașina te poate ajuta să nu pupi bări dorsale ale altor parteneri de trafic, având instalat un sistem de siguranță care frînează singur. Deci poți căsca ochiul după bannere cu ‘fomei secsi’, că nu-i stres!

După cele 3 pit-stop-uri de la Pavilionul H – Herăstrău, piața Alba-Iulia și Victoriei, avurăm finalul apoteotic la piscină.

Am pătruns în incinta ascultând la maxim, cu geamurile deschise și cu trapa la fel postul radio Trinitas, pe un cântec sumbru cu refren necruțător: Iartă-mă!! Coana Bazavan sau Andreea Stan poa’ să confirme. Ochii necurioșilor cât și ai celorlalți păcătoși se abătură asupra noastră. Fu atât de frumu’! 

Tot acolo ne-au anunțat și câștigătorii acestui raliu urban. Evident că m-am bazat pe Bunescu – copilot și Piticu – șofer de cursă lungă, a.î. n-avurăm nici o emoție.

Cine este nambăr uan? Bazavan și Tudoran!! Se știe!

Astfel, mă pot juca cu Škoda CitiGO un weekend întreg. Am zis că o duc la mare, ca să o dau cu zmeul.

La ceas de seară, după ce ne-am relaxat ompic, ne-am lovit de frisbe-urile Škoda și ne-am apucat de joacă. Păcat de costumații, că așa o poftă de baie aveam, ei-ha! Țin să le reproșez prin prezenta drăguțelor fete de la Oxygen PR că n-au trecut un dress-pool-code pe invitație, ca să ne fi putut țîpa-n tălău.

 Poate data aviatoare!