zicea cineva, la un moment dat: ”there is no fun, like water-fun”. Cred că avea dreptate.

Deperados Fun

Mai întăi, do the click on this.

NotSoCommonDJ @ Dance FM (18.02.2012 ) by Notsocommondj on Mixcloud

Asta ca să începem pe aceleași beaturi. Not So Common beats, i’ll say.

Sâmbăta trecută, prietenoasa bere cu tequila a mai scos un iepuraș din joben, invitând prietenii la un party pe apă. Snagovul a avut parte de super-începătorii, dar și ultrapricepuții wakeboarderi. S-a testat și flyboardul, o invenție nouă care vine tare din spate.

De ce îi dau omului din primul paragraf dreptate? Păi dacă spun: party pe apă, transport cu bere asigurat, iehtuleț pe mijlocul apei, la fel de asigurat, alt party mic pe ponton, Desperados cât curpinde, plus datu-n bărci, ce zici? Dintr-odată pare un mod inedit și very cool de a-ți pentre ziua, zic.

Uimirea și pozele au fost redirecționate către profesorii sportului, adică Bakro-Nagy Balazs din Ungaria și dacul Ciprian Trifan. Dar și către Vintilă (preapriceputul), Mariciu (prearapidînvățatul) cât și Alex Niggrea, care, deși nu a fost înregistrat de aparatele radar cu km/h peste limita legală făcând wakeboarding, a fost un greu în ale transmisiei energiei locale. S-ar putea ca acest paragraf să nu fie priceput de toți, dar am avut o strânsă legătură cu Niggrea, care transmitea mai ceva ca Radu Tănase Cătălin. ”’ – a picat Mariciu. A mai căzut odată. hă!”

N-am încercat wakeboardingul, până acum. Mi-am julit genunchii și m-am umplut de apă încercând, mai demult, skiul nautic. Deși pare extrem de ușor, e mai complicat decât statul pe barcă și privitul. Nu poti să-ți faci #selfie, etc.. Cred că cu flyboardul, totuși ar merge.

Ce este flyboardul?

Știai că e inventată de pilotul oficial de teste al Sea-Doo, francezul Franky Zapata? Având sculele pe mână, se pare că nu-i fu greu să se joace și să născocească ceva nou. A făcut-o în 2011, inventând aparatul ăsta care te propulsează atât aerian cât și subacvatic. După niște bibileli și îmbunătățiri echipamentul a primit brevetul de invenție sub numele de Flyboard. Pentru curioși, flyboardul se poate testa aici. (între timp a mai scos una: hoverboardul)

Revenind la party, Desperados a dat din nou ‘tunul’ vis-a-vis de ideile unei petreceri. Cică ar reveni și spre mijlocul verii. La următoarea promit să închid și să trag eu heblu. 😉