Îmi plac nebunii, dilii și cei care mi se aseamănă.

Iar când vine vorba de Desperados, mă gândesc la combinația asta de bere cu gust de tequila, numa bună pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut. Apoi mă gândesc la gândacii vii pe care îi cresc ca să-mi hrănesc șopârla pe care am primit-o odată cu lansarea băuturii. Apoi la primul party. Da, e bine.

Revenind la titlu, Desperados revine. Prima petrecere a acestei veri se petrece tocmai pe 28 la Snagov, pe pontonul Dolce Vita. E dedicată amatorilor sporturilor de apă, în special a celor cărora wakeboardingul le face cu ochiul.

Consumi responsabil și-ți bagi picoarele în apă. Lângă broscuțele de pe lac vor mai fi prezenți unii dintre greii sportului, niște rideri care se vor distra prestând niște acrobații și trick-uri spectaculoase: Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru, Ciprian Trifan.

Wanna join?

Începând de azi și până pe 25 iunie Desperados te așteaptă. Dar dacă vrei cu adevărat trebuie să treci printr-un concurs. De selfie-uri. Mecanismul e următorul:

1. Îți tragi un selfie cu Desperados (bere, etichetă, Antonio Banderas, orice)

2. Dai ‘send pic’ la adresa de email [email protected]; Până miercuri.

3. Până pe 25 iunie aștepți ca pozele să fie publicate pe pagina de Facebook Desperados unde, evident, vor fi supuse la vot;

4. Pe 26 iunie juriul-juriurilor va alege 30 de câștigători. Tu între timp te rogi. Pentru că aceștia vor ajunge la petrecere însoțiți de perechile lor, cu Party Bus-ul Desperados. În BUS, evident, fun! La destinație felicitările masa și dansul sunt din partea Desperadosului.

Regulamentul oficial al campaniei este aici. Parcurge-l.

Nu uita că Desperados e berea celor care preferă stilul de viață intens, nonconformist. Fă-ți un #selfie la fel 😉

Ne vedem pe 28?