Citind presa minunata zi de zi ca obligatie de serviciu, am dat de stirea asta si asta. Se pare ca e vorba de un razbel! E vorba de un greu in ale umorului si-un subtirel in ale pacanelei pe 128. Oh jizas, cum o sa mai pot suporta ziua de maine?!?!

Treaba asta e aidoma razboiului decat / doar.

Decat sa va explic. Sa va explic doar.

Decat un cantec prost, mai bine o gluma buna!

Decatdecat. Doar-doar a canta mai repede!

Decat ca esti cam gras!

Am decat doar o bere. Doar una? Da, decat una!

Revenind la Micutzu versus Christian D, caut sa descopar valoarea articolului, cat si importanta lui. Pare a fi o basica umflata cu heliu, ce se ridica de indata ce ai luat mana de pa’ snur. Besica se indrepata spre zari inalte, iar tu ramai cu ochii beliti pana la lacrimi. O pierzi imediat decat..

“Ce cauta Micutzu acolo? Ce l-a deranjat pe Christian D? Ce ar putea avea de impartit cei doi? Si mai ales, cum s-a terminat disputa? Nimeni nu stie… inca!”

Ce cauta Micutzu acolo? Bani si fericire! Ca doar n-o fi cautat teren pe la Tzantzareanu ca sa-si toarne vreun viloc. Ce l-a deranjat pe Cristinel D? Succesul lui Micutzu la femei, of course!

Ce-ar avea de impartit aman2? O bere?! Sau vreo muiere.. Decat o muiere, desigur.

Cum s-a terminat disputa? Cu publicitate.

P.S. cica nu stie nimeni.. inca! E o negare a negatiei. Daca nu stie nimeni, n-are cum sa nu stie nimeni pana la un moment dat. E clar ca cineva stie, dar cand vom sti si noi? Important e sa stim: cand si ce! E la fel de important sa stim si cine stie acum, acel “nimeni” ce ne avertizeaza ca, de la un moment dat, vom sti cu totii. Inca nu e momentul? Ok, atunci inca mai asteptam. Decat ce sa facem?!

Doar rabdare sa mai avem..