Sâmbătă dimineața, pe 25 octombrie, la Brașov, se petrece ceva.

Împreună cu alți 100 de enduriști, Simone Albergoni, dublu campion mondial cu naționala Italiei, tânăr vlăstar italian urcat de 80 de ori pe podiumurile campionatelor mondiale de enduro, vine în cetate. Mă rog, nu chiar în cetate, ci în halele fabricii Roman.

De ce?!

Enduro Wild Dirt este prima parte interesantă a zilei. După scurta serie a evenimentele din vară, petreceri wild și sporturi de apă, se pare că a venit în sfârșit momentul să se facă trecerea către cele de teren. Riderii enduro participanți vor crește comunitatea oamenilor oleacă duși, cum altfel, într-un cadru frumos organizat și atent supravegheat. După competiția sportivă din timpul zilei continuăm cu ceva și mai important: petrecerea Desperados Wild Enduro After

Wanna join?

Enduro Wild Dirt și Desperados Wild Enduro After Party

Al doilea # al acestui event mi se pare tare interesant. Pe vremuri (nu insinuez că ar fi trecut ceva) my #PartyEndurance era destul de convingător. Veneam primii – plecam ultimii. N-am prea mai simțit nevoia de confirmare, dar parcă de data asta aș face-o.

Seara merge pe mâinile artiștilor R.O.A., The Basstard și NotSoCommonDJ. De funcționalitatea petrecăreților se ocupă Desperados, această bere cu gust de tequila. Good?

btw, ia zi-mi,

“What’s your party endurance?”