Revin cu moftul propriu de mă simți cel puțin egal cu persoana fizică, devreme ce plătesc abonamente lunare de mai bine de 15 ani. Pe persoană juridică.

Revin cu moftul de a mi se recunoaște cumva loialitatea faptului că de atâta timp plătesc abonamentele la timp, compania de la care cumpăr serviciile putând estima clar cât face pe barba mea de aici încolo, asigurându-și veniturile. Am trecut prin multe telefoane de genul: știți, hai să vă coafăm puțin, să vă mai dăm ceva în plus pentru că sunteți de atâta vreme cu noi.

La ultimul telefon am izbucnit în râz conchizând oferta făcută de omul de la celălalt capăt cu un deci, căci românului îi plac concluziile.

Deci-ul lor suna așa: vă dăm șansa ‘achiziției’ unei tablete cu acces nelimitat la net, 4G, dar cu plata unui alt abonament. Cu, evidentul contract pe alți 2 ani’.

Le-am spus să închidă, să tragă aer în piept și să mai sune odată cu altă ofertă. Sau să nu mă mai sune.

Revin cu moftul de libertate de a alege aidoma celor cu cartelă reîncărcabilă. Doar că ‘pe persoană juridică’. Mi se pare decent ca o relație de lungă durată să nu pară abuzivă. Să nu ajungem la terapeut cu ea, totuși.

Văd că există în terenul jucătorilor de telecomunicații primul care vine cu curajul de a introduce un nou model de parteneriat cu clienţii săi, antreprenori ori ba,  comunicare mobilă nelimitată, 4G and so -on, în abonamente fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere.

It suits me.

Îi zice Freedom Mobile 5, are net 4G, apeluri și SMS-uri nelimitate, oleacă de roaming în U.E. 1,3 GB de date lunar în roaming. Începând de la 5 euro pe lună, plus TVA, fără perioadă minimă contractuală şi taxă de reziliere, prin abonamentele Freedom Net şi Freedom Magenta 1.

Da, acest articol este o reclamă, dar și un anunț în prealabil că voi accesa această ofertă ‘pe persoana juridică’. Doar că după ce-mi expiră contractul actual, evident.