Se dă o jucărie, un concurs interactiv și un premiu. Premiul este chiar jucăria.

Jucăria:

un Serioux Symbiosis X4. 

Am văzut multe opinii pe net, personal trebuie să recunosc că este prima dată când mă joc și încep să pricep Androidul. De ce îmi place și-l stimez? pentru că e făcut de o companie românească, arată bine și lucrează optim.

Specificații: 

Ecran de 6 inch (mare, perfect pe mâna mea, dar destul de măricel pentru restul), rezoluție 720×1280 pixeli. Vine cu un procesor MT6589 Cortex 7 Quad Core, 1GB ram și o capacitate internă de 8GB. Stocare externă poate merge până la 32Gb, având un slot disponibil pentru micro-card. Cele două camere photo sunt de 2 (față_ și 8 mega (spate). Conform oficialilor Network One Distribution, părinții acestei jucării,

phabletul Serioux Symbiosis este un gadget puternic si echilibrat ce combina inteligent avantajele unei tablete cu utilitatea unui smartphone Dual SIM

Da, e un dual-sim.

Concursul.

Am avut un teasing mic acum ceva vreme în care vă solicitam atenția.

Revin acum cu condițiile:

Urcă pe instagram/facebook o poză cu un selfie. Dar nu orice selfie.  Ca ăsta:

20140416-161759.jpg

la comentariul, alături textul ”mi-ar sta bine cu un #serioux #symbiosisX4”, scrie care este ultimul lucru creativ pe care l-ai făcut. Că e o poză, că ai cioplit un scaun, că ai croșetat un fular de mohair, orice. Te premiez pentru creativitate. Chiar și dacă e o minciună 🙂 (e săptămâna aia specială, deci mergem pe încredere, da 😉 ).

Exemplu: mi-ar sta bine cu un #serioux #symbiosisX4 pentru că am vopsit 200 de ouă. Saumi-ar sta bine cu un #serioux #symbiosisX4 pentru că am scris un poem.

Timp de coacere 14 zile. 

Toată lumea are o șansă dacă urmărește cu atenție regulile. Hai, poate-ți aduce BugsBunny ceva mai mult anul ăsta. Tragem la sorți pe 30 aprilie, orele serii.