Șiii..câștigătorii concursului ”Măăă, tu nu bei cu mine” sunt..: ihearlights & Spanac!

Parcă-mi sună în urechi invitația asta tovărășească, purtată cu o strângere brutală de gât cu mâna stângă, aidoma fetei pe care o iubea, în timp ce mâna dreaptă te-mbia cu un pahar de whisky str8. E o invitație mai dură, dar sinceră, desprinsă parcă din idilele vieții ge club. Lumea se invită foarte colorat la petrecut, iar pe mine invitația asta m-a amuzat dintodeauna. Nah, fiind mai de prin partea locului, mă-nțeleg.

Fac și eu acum însă un alt soi de invitație. Poate de o altă culoare.

J&B iși schimbă părul, cât și puțin năravul.”Dare to be Colourful” este primul motiv pentru care trebuie să te bucuri din acest weekend, CRBL ar fi al doilea, iar de la 3 încolo, motivele deja îți aparțin.

‘Sama la mecanism!

Pe pagina de facebook J&B a apărut aplicația “Colorează-ți petrecerea”, aplicație prin intermediul căreia tu și pretenii tăi puteți răspunde unei întrebări pentru a afla ce culoare vi se potrivește și cât de petrecăreți sunteți. Ideea e că poți trage un loz câștigătorpentru un loc la petrecere pentru tine și prietenii tăi, cu acces VIP.

La petrecerea asta colorată, ornată cu noile sticle la fel de colorate J&B, avem ocazia de a urmări enterteinerul CRBL cât și pe mai bunul său prieten Petre, alicea, plus ceva căprioare. Ce-mai, o animăleală grozavă.

‘Sama la concurs!

Am și de-ăsta. Cu premii!

E foarte simplu: zi-mi ce culoare crezi că are seara de sâmbătă cât și cea a dimineații de duminică iar eu promit să te duc pe tine și încă pe cineva la masa VIP, să te tratez ca pe mine și să mergem pe mâna rezistentă a lui CRBL. Invitația e valabilă pentru sâmbătă seara, arealul București, club Player.

Ai timp să comentezi până joi.