Să ne jucăm puțin cu Samsungu ăsta mic, dar negru. La prima atingere pare delicat, ușurel, un soi de entrylevel, atât într-ale mirrorless-ului cât și într-ale fotografiei.

Cele mai logice și on-my-face butoane sunt cele în care poți seta direct funcțiile-scenă: Panorama, BeautyShot, Night, Lanscape, Portret, Children, Sport, CloseUp, Text, Sunset, Down, BackLight, FireWorks și, neîncercatul, 3D! Cu ăsta sunt curios ce poți face..

Poza de mai jos e în regim CloseUp, needitată.

#mornincoffee cu NX1000. #mirrorlessme

Aș zice la prima vedere că e un aparat decent, bun pentru cei care vor să treacă la un alt nivel, dar nu că e o neapărat o cameră ultraprofesională.

Highlight-ul NX-ului 1000 este posibilitatea de a descărca wireless poza, sau pozele, direct din aparat pe smartphoneul tău. Nu înainte de a descărca aplicația SamsungMobileLink, cea care îți facilitează accesul. Se face extrem de repejor, ulterior fiind în stare să te lauzi peste tot cu pozele tale #iola sau #iocu.

NX-ul trage poze în maxima calitate a celor 20M pe cap de vacă furajată și-ntr-o rafală de 8f/sec. Îl mai chinui puțintel și revin.

Folosesc un Samsung NX1000, negru, cu un 20-50, 1:3.5-5.6 din campania #mirrorlessme, o campanie F64Studio și mă bucur de asta!