LATER EDIT:

Am avut 10 raspunsuri, unul mai frumos ca celalalt. Tragerea la sorti a avut loc prin inegalabilul random.org, iar finalul fericit ii apartine Denisucai.

Proba de divort, aici:


Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud vreo melodie imi aduc aminte de ce faceam in vremea in care aceasta era in voga.

De exemplu, “Wind of Change” imi aduce aminte de ceva foarte dragut: de reuniunea din clasa 8-a.

Era cea mai asteptata petrecere, insa era cheful la care mergeai intotdeauna insotit de parinti. Mancai paine cu pateu, oleaca de salam de vara si te zbenguiai printre colegi. Punctul culminant era intodeauna blues-ul. Cum incepea un cantec mai lent, cum dadeai iama in colege si le dansai la distanta de-un brat, in vazul parintilor.

Recunosc cu manutza pe inima ca mi-am adus aminte de copilarie odata cu piesa asta…

Now, check this out:

Ai vrea sa asculti live piesa de mai sus? Daca vrei, lasa-mi un comentariu cu amintirea ta legata de aceasta trupa. Trag la sorti si te pot face mare castigator.

Scorpions vine pe 9 iunie intr-un turneu de retragere, iar prietenii de la Project Events m-au onorat cu o invitatie dubla pentru cel care va fi norocosul castigator.

In deschidere vor canta Christian Becker&Avenue si Trooper. Biletele din Tribuna A sunt epuizate insa mai gasiti bilete la celelalte categorii (Tribunele B, C, D, Golden Circle si Gazon A) la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro!

Comenteaza si castiga pe www.cosmintudoran.ro

E cam ultimul tren pe care-l poti lua. Biletele sunt aproape de a fi epuizate, insa cu putin noroc te poti ajuta singur.

Hai comenteaza si fluiera: