Eu cred că multe invenții în lumea electrocasnicelor au plecat de la scandalul din cuplu. Eu cred că, sătui să mai tot suporte caznele vieții de cuplu, soțiile și soții, iubiții și iubitele de orice sex au scris milioane de depeșe Federației inventatorilor ca să mai inventeze ceva. De la fiare de călcat la spălătoare cu aburi pentru geamuri la te miri ce cuptoare care se curăță singure.

Eu cred că așa a apărut și invenția care te salvează de observațiile partenerei cu privire la tunsul bărbii: aspiratorul lipit de mașina de tuns.

De-acum ai cu până la 90% șanse să scapi, că totuși, aspiratorul ăsta nu are puterea celui de praf, desigur.

Alte lucruri pe care le pot scoate-n evidență la scula asta?

E ergonomică, pare mișto în mână, te ajuți relativ ușor, ce-mai, este un supliment cosmetic și poate crea dependență. Pare adjuvantul potrivit pentru monentele în care uiți de programarea la bărbier sau n-ai dat demult pe-acasă, ca mine, care ajunge uneori ca-n haltă.

Pe pagina tehincă a aparatului afli mai multe, asta dacă vrei să te documentezi cu adevărat înainte de a-l achiziționa. Că pote vrei să vezi că are indicator de baterie, motor de mare putere, lamă de titan…

Nu numai de Dragobete poți să-ți bagi Rowenta-n plete!


 

#cadoupentrubarbamea

Nu numai de Dragobete poți să-ți bagi [*******]-n plete.

Posted by Tudoran on Thursday, 22 February 2018