Interesant concept, salutabil și ofertant.

Am ajuns la un Auchan din întâmplare, iar spre casele de marcat, cumva aproape de ieșire am dat de un alt fel de standuri. După ce am fost întâmpinat de un somelier tânăr, o domnișoară ce servea vinuri de la un producător din Moldova noastră, m-am pierdut puțin printre rânduri.

În perioada 19 septembrie – 2 octombrie, Auchan România se laudă cu cea de a 10-a ediție a tradiționalului Târg de Vinuri. În insulele aranjate, găsești un număr impresionant de vinuri (peste 240) din cele mai importante regiuni: Dealu Mare, Vrancea, Iași, Huși, Murfatlar, Dealurile Olteniei, Dealurile Munteniei, Banat și Transilvania.

Chiar dacă la primul ochi am descoperit doar vinuri din gama retail, adică din gamele de început ale fiecărui producător, la o căutare ce nu-ți mănâncă mai mult de 2 minute, dai și de vinuri din gamele de mai sus. De exemplu găsești un Banfi la preț ok, întâlnești pesteprutencele celebre sau poți admira un Oprișor, demn de luat acasă cu cutia.

Ce mai găsești printre rafturi ar fi selecția de accesorii și alte produse asociate vinului: pahare, carafe, decantoare. Ca să poți aprecia vinul corect, din pahar dedicat, zic.

Selecția personală din magazinul ales de mine a fost cea din pozele de mai jos, însă, ce găsesc și mai interesant e că poți să îți alegi vinuri excelente de la Târgul de Vinuri Auchan și online. Ideea e să te grăbești, târgul mai ține doar câteva zile.