in Grecia care mai vreți?

Se anunță a 4-a tabără foto, cu mare tamtam. Va fi o altă călătorie inițiatică în tainele universului subcutanat, în care, pe lângă clișeele intitulate ‘distracție’ și ‘aventură’, vom trage statuile de marmură, vom hali specialități grecești, ne vom preta la instagrame periculoase și vom rupe Thassosu’n două, fix! În plus vom încerca o conexiune wifi cu Aristotel însuși, țintind tainele salăților fisolofice.

Acu, lăsând șapoul ăsta deoparte, revenim la întrebarea serioasă: te bagi?

Dacă-ți surâde ideea, iată ce trebuie să faci? Citez din clasicul aristotelian FotoUnion:

Convinge-ne printr-o serie de șapte fotografii instagram! Mai exact, printr-un eseu fotografic alcătuit din șapte imagini instagram cu hashtag-urile #tfb4 #cosmotfb4 #puncteoriunde #galaxyS4, avînd ca temă următoarea frază din Protagoras:

Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt întrucât sunt și a celor ce nu sunt întrucât nu sunt.

Eseul fotografic ar trebui postat ulterior pe blogul vostru, cu următoarea notă:

Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Trimite-ne linkul postării la email [email protected] pînă pe 6 mai 2013, la ora 24.00, iar cîștigătorii îi vom anunța pe 7 mai 2013.’’

Well, guys, aș zice ceva filozofo-deștept în grecește, dar am lipsit de la lecțiile alea, iar grecii pe care-i cunosc mai dorm la ora asta. Dar le zic mioritic, că-i mai bine: Domnul/doamna să fie cu Thassos! Noroc!