Momentul în care tai tot de pe must-do-list și te acoperi cu lucruri pe care le placi făcându-le, dar le tot amâni. Ești într-o lume în care faci ce vrei, în sfârșit. Că în rest faci ce trebuie.
Personal vreau vacanță zilnic. Chiar dacă e pentru o jumătate de oră, preț de un cico, am nevoie de spălatul pe creier la fel cum are toată lumea.

Privesc pe fereastră și-ncerc să-mi văd momentul X. Uneori reușesc. E drept, le cam caut, poate sunt norocos și-mi răsar pur și simplu, alteori trebuie, totuși, puțin ajustament.

Îmi aranjez ‘vacanța’ cu precizia unui chirurg. Chiar dacă e doar în oraș, într-o banală zi de miercuri. Chiar dacă feed-ul social este plin cu plaje sau palmieri, pot să-mi găsesc și-mprejur frumosul. Ies la explorat, ziua, noaptea, indiferent de oră sau zi.Inspirat de alții sau nu, prefer să caut momentul și nu să-l amân.

#lafereastramea este o vacanță continuă, întocmai ca porția de fericire. O linguriță azi, una mâine.. Poate reușeșc și adun de-o cană.

Orașul poate fi o destinație de vacanță? Cred că da. Trebuie doar să deschizi ochii și să privești pe fereastră. S-ar putea să ai o supriză. Plăcută.

Și s-ar mai putea ca dacă tot o faci și o arăți prietenilor să intri-n vizorul campaniei VEKA Romania. Care fix asta caută, oameni cu ochiul format pentru frumos, pozitivi și calzi. Ochi de vultur ce văd la fereastra lor o vacanță continuă. Fotografi sau instagrameri care să vadă la fereastra lor mesajul ‘vacanță în oraș’, un cadru potrivit, colorat, vesel. Obiectele vesele ce stau în fața ferestrei și te duc cu gândul departe. O floare, un prieten de companie sau o persoană dragă. Orice te inspiră.

Nu este în zadar, îți bucuri urmăritorii și poate îi inspiri și pe ei. În plus, VEKA te poate motiva și altfel. Sunt niște premii ce vin în sprijinul tău, ce constau în kituri pentru picnic, plajă, camere lomo și 2 locuri în Grecia. Pentru 7 nopți.

Tot ce trebuie să faci e să cauți vacanța de la fereastra ta, să pui hasthagurile și să urmărești cu atenție cele 2 mecanisme de concurs.

1. Mecanica pe Facebook: nu uiți să pui hashtagurile #VEKARomania #vacanta #lafereastramea – și să lași linkul cu poza pe pagina de Facebook VEKA Romania – www.facebook.com/VEKARomania

2. Mecanica pe Instagram: pui hashtagurile #vacanta #lafereastramea și acorzi un mare tag contului de Instagram VEKA – @vekaromania. Dă-i și un follow, că e gratuit 😉

Concursul foto este mai mult decât pe bune, și are, așa cum se cade un juriu. Nu se trage la sorți, ci se punctează de către Alina Ceușan, Ariel Constantinof, Emanuel Romedea, Alex Damian, Cristian Manafu, Robert Katai, Vlad Berte, Radu Valcan, Adriana Șandru, subsemnatul, cât și de un reprezentant al Organizatorului VEKA, Alexandru Oancea.

Perioada concursului:  1-31 august.