Să ne recunoaștem direct: dinții sunt importanți, dar sunt și cei mai amânați.

Deși e cartea ta de vizită, zâmbetul, fie el cu toată gura fie nu, uneori arată ca un rezultat din spatele unei brigăzi de cenzură, fiindcă, tu, patronul, uiți să te ocupi mai abitir de ei. Personal am făcut la fel. Ba pentru că doare, ba pentru că (și mai rău) nu durea deloc și mi l-am mai cenzurat.

Da, am suferit. Da! am pierdut și-am ajuns la necesarul de implant. Iar când am realizat asta m-am adresat la poarta DentEstet. ,

Am aflat 2 lucruri importante din punctul meu de vedere:

1. Nu doare!

Iar pe lângă treaba asta destul de sensibilă, operațiunea comandoului doctor-asistentă este și foarte scurtă ca timp. ETA sub o oră.

Ca și detalii asupra implantului ales, sunt câteva obțiuni care vor avea directă legătură cu costul, normal. Materialul utilizat, laboratorul de tehnică dentară (croitorașii noi tale cămășuțe de porțelanuri) imagistica și experiența medicului. La ultimul capitol am mers pe mâna doctorului Dragoș Calangiu, un profesionist cu o experiență de peste 13 ani în domeniu. Și-am mers bine, că am descoperit o mână foarte rezistentă.

2. Prețul.

Dai un ban, zâmbești din față. Poate sună ciudat, dar pe măsură ce auzi variantele ai impresia ca îți configurezi autoturismul. Ei bine, nu. Îți configurezi sănătatea, stima de sine și, cu siguranță, încrederea. Costul poate fi mare sau potrivit fiecărui buzunar, dar extrem de important: plătibil în rate! Iar dacă tot te-ai obișnuit să plătești rate + asigurare pentru o coajă de tablă cu volan de ce n-ai face-o și pentru sănătatea ta?

Cum se diferențiază costurile vis-a-vis de lucrarea de care ai nevoie? Sunt în total 9 factori care determină costul implanului/implanturilor, iar ei sunt aceștia.

La editia a II-a Implant Connect, singurul eveniment educativ de implantologie dentară din țară am aflat niște date statistice foarte triste vis-a-vis de noi:

  • 70% dintre români suferă de probleme dentare, iar dintre aceștia, 30% şi-au pierdut toți dinții.
  • peste 30% dintre români au probleme de masticație și nu reușesc să se hrăneasca normal, conform statisticilor naționale, în timp ce un Eurobarometru recent plasează România pe primul loc în rândul țărilor europene în ceea ce privește numărul de romani jenați de aspectul estetic al danturii lor.

În mod fericit, aceste situații pot fi eradicate printr-o educație dentară sănătoasă și corectate cu ajutorul implanturilor dentare performante cât și a pregătirii constante a medicilor implantologi, condiții esențiale pentru reușita intervențiilor.

Fast&Fixed

Zâmbet integruPâna la 31 august 2015 beneficiezi de 500 Euro reducere/arcadă la cel mai revoluționar sistem german de reconstrucție a zâmbetului prin implant dentar multiplu – Fast&Fixed. Dacă ai suferit pierderea mai multor dinți și îți dorești să îți recapeți zâmbetul, Fast&Fixed este cea mai eficientă și rapidă soluție.

Extracție + Implantare(4 sau 6 implanturi) + Protezare imediată

Ți se oferă cea mai simplă, rapidă și minim invazivă metodă de recuperare a zâmbetului. Nice & Easy.

 

 

Fă-ți curaj și nu mai amâna.

 

Niște vorbe interesante:

Posted by Cosmin Tudoran on Thursday, July 9, 2015